ZVL-1886 Tetteroo heren nipt onderuit in Ede

HOOFDSPONSORS VANAF DE ZIJLIJN

Nadat de mannen van ZVL gisteren in eigen huis wisten te winnen van Den Haag was in Ede was Polar Bears een heel wat pittiger tegenstander en net als ZVL een ploeg, die in eerste instantie als doel heeft om de playoffs te halen. Op de weg naar die eindronde is de Gelderse ploeg na de 9-8 overwinning van zondag een stukje verder dan de Leidenaars. Maar er kan nog veel gebeuren, want de competitie is nog niet op de helft. ZVL zal echter een inhaalslag moeten maken om de achterstand van vier punten op de nummers 6, 7 en 8 weg te werken.

ZVL was zondagmiddag dicht bij een overwinning. Net als vorige week was het verschil slechts één doelpunt, maar dat is natuurlijk een gaatje dat geen punten oplevert. Het was een gelijk opgaande wedstrijd in Ede, waarbij meestal Polar Bears een kleine voorsprong had. In het derde kwart kwam ZVL naast Polar Bears via Mark Visser (7-7) en kort na het begin van de laatste periode was het 8-8 na de tiende treffers dit weekeinde van Claudio Brancatello.

Dat betekende een spannende slotfase, waarin Sanders Roels de thuisploeg weer op voorsprong zette. Er waren toen nog dik vier minuten te spelen, maar ZVL slaagde er niet meer in om naast of voorbij Polar Bears te komen: 9-8.

Polar Bears – ZVL-1886 9-8 (3-2, 4-3, 1-2 en 1-1).
Doelpunten ZVL: Claudio Brancatello 4, Jasper Haasnoot 2, Lars van Nobelen 1 en Mark Visser 1.

Bron: Topsport Leiden

RUBRIEK SPONSORS


TOTAAL OVERZICHT SPONSORS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*