ZVL-1886 Tetteroo heren en dames onderuit tegen het Ravijn (inclusief videobeelden van de dames)

BUSINESS PARTNERS

Zowel de heren als dames hebben afgelopen middag hun wedstrijd tegen het Ravijn niet weten te winnen. Voor de dames was het de hervatting van de competitie in de beker wisten de Leidse dames nog overtuigend te winnen. Vandaag ging het in de 1e periode nog gelijk op (2-2) en ook in de 2e periode bleef het spannend (2-3) na de rust nam het Ravijn afstand naar 3-5 en ook in de 4e periode kon ZVL de achterstand niet meer goedmaken en moesten ze zich neerleggen bij een uiteindelijk 5-7 nederlaag. Malissa van Rijn en Nikki Meijer waren met beide twee goals de topscorer, de andere goal kwam op naam van Laura Roels.

De club ZVL-1886 Tetteroo is hard bezig om vanuit eigen beheer livestream te verzorgen, de beelden van de dames zijn hieronder terug te zien 

Bij de heren was het nog een wedstrijd in het KNZB beker toernooi het begin direct voor de heren van ZVL zij wisten via David Spijker, Mark Visser en Claudio Brancatello  de 1e periode af te sluiten met een 1-3 voorsprong, in de 2e periode kwam er wat meer balans in de de wedstrijd en wist ZVL nog 2x te scoren en scoorde het Ravijn 4x waardoor er een ruststand van 5-5 op het scorebord stond, na de thee gaf de thuisploeg gas en liepen door naar een 11-8 voorsprong en ook in de vierde periode wisten beide ploegen nog veel te scoren maar was het wel de thuisploeg die met 15-11 wist te winnen. Aan Leidse zijde waren Ruben van Vierzen en David Spijker met beide drie goals de topscorers, Claudio Brancatello scoorde twee goals en Mark Visser en Lars van Nobelen scoorde beide 1x.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*