REGIONAAL

Wouter van Ommeren is koning darten

Advertenties

Op vrijdag 28 april is er in de Meerkoet een Koningsdarttoernooi afgewerkt. Met 15 darters was het een mooie opkomst en hebben we mooie dingen gezien. Er is drie keer een 180 gegooid en maar liefst vier 100+ finishes. 110 van Alex Roosemalen, 121 van Ferry van der Zwet, 138 van Marnix van Vliet en de hoogte finish was voor Wouter van Ommeren: 156.

Diezelfde Wouter wist de finale finale te halen in de winnaarsronde en stond daar tegenover Bert de Ruiter. De uitslag doet anders vermoeden, maar het was een spannende wedstrijd. Desondanks werd het een whitewash en ging Wouter er met de eerste prijs vandoor: 5-0. De derde plaats in de winnaarsronde werd een prooi voor Alex.

Ook in de verliezersronde hebben we mooie wedstrijden gezien. In de finale ging het uiteindelijk tussen Edwin Kerkvliet en Marcel Egberts. In dit gevecht wist Marcel aan het langste eind te trekken: 5-1.

Vrijdag 12 mei is het tijd voor de voorlaatste ronde van de winterranking. We hopen jullie dan weer te verwelkomen. We starten weer om 20.00 uur en inschrijven is mogelijk voor iedereen die wil. Kosten zijn €4,-. Tot vrijdag 🎯

Bron: Dartvereniging Lisserbroek 

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button