Widex GZC Donk wint eerste duel om de Nederlandse titel

HOOFDSPONSORS VANAF DE ZIJLIJN

De heren van Widex GZC Donk hebben afgelopen avond de eerste wedstrijd in de finale van de play-offs eredivisie gewonnen, in Zaandam was het in het begin van de wedstrijd nog spannend tot 3-3 maar daarna begon de ploeg van Ingmar Veenhuis afstand te nemen om uiteindelijk tot een 4-9 overwinning te komen.

Morgen (zaterdag) is de return in Gouda en mocht de thuisploeg dan winnen dan mogen zij zich kampioen van Nederland noemen, weet De Zaan te winnen dan is er zondagmiddag een beslissende 3e wedstrijd.

In de dames finale is Polar Bears verrassend op 1-0 gekomen, zij versloegen in Gouda Widex GZC Donk met 9-10 en kunnen morgen in eigen huis beslag leggen op de Nederlandse titel.

ZV De Zaan – Widex GZC Donk: 4-9
Periodestanden: 2-3, 1-1, 0-3, 1-2
Doelpunten ZV De Zaan: Thomas Lucas 2, Angelo Corver 1, Pascal Janssen 1.
Doelpunten GZC Donk: Guus van Yperen 3, Stan van den Heuvel 2, Kjeld Veenhuis 1, Cas Westerwoudt 1, Ton van der Velden 1, Quint van den Heuvel 1.

Widex GZC Donk – Polar Bears: 9-10
Periodestanden: 3-1, 2-3, 2-2, 2-4
Doelpunten GZC Donk: Anouk Vermeulen 3, Brigitte Sleeking 3, Marit van der Weijden 1, Isabella van Toorn 1, Sabine Bergsma 1.
Doelpunten Polar Bears: Simone van der Kraats 4, Lola Moolhuijzen 3, Jasmijn Dikmans 1, Jill Oort 1, Fleurien Bosveld 1.

Hieronder de samenvatting en interviews met beide captains.

RUBRIEK SPONSORS


TOTAAL OVERZICHT SPONSORS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*