Voorhoutse Friet stapt in als Business Partner bij Vanaf de Zijlijn

HOOFDSPONSORS VANAF DE ZIJLIJN

Met trots kondigen wij aan dat Voorhoutse Friet is ingestapt als Business partner bij Vanaf de Zijlijn. De reclame van Voorhoutse Friet is te vinden bij  in de Business Partner slider en natuurlijk op de partner pagina, verder komt Voorhoutse Friet regelmatig voorbij via onze social media kanalen.

Voorhoutse Friet
Voorhoutse friet is de kwaliteit Cafetaria 2.0 met onder andere Huisgemaakte Friet Boeren Friet, HamBurgers, Chickenbuckets, hotwings en chickenstrips.
De heerlijkste Burgers, Boeren Softijs Schepijs, Milkshakes, Luxe Sundae’s, belegde broodjes, Luxe Broodjes,Schotels. Naast de beste snacks zijn wij zijn steeds vernieuwend. Donner, Shoarma, kapsalon, Spareribs, Chinees Bami Nasi Bami pangang varkenshaassate, kipsate Loempia van FU Wij Bezorgen bij u thuis, op de kantine en op de zaak.


Vanaf de Zijlijn is een allround sportplatform wij verzorgen sportnieuws, foto’s, video’s en livestream van uiteenlopende sporten, verder hebben we een aparte categorie voor de regio Leiden.

Dankzij onze Business partners kunnen wij uitgebreide promotie verzorgen voor Internationale en nationale sport en voor sport uit de Regio Leiden.

Een business partnership met Vanaf de Zijlijn bestaat uit een vast pakket met reclame gecombineerd met uw wensen, zodat we samen het beste uit de samenwerking kunnen halen.

Wilt u ook business partner worden bij Vanaf de Zijlijn? of meer informatie check dan deze pagina.

 

RUBRIEK SPONSORS


TOTAAL OVERZICHT SPONSORS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*