Verkeersschool Rittenburg nieuwe hoofdsponsor bij Vanaf de Zijlijn

HOOFDSPONSORS VANAF DE ZIJLIJN

Met trots kan de redactie van Vanaf de Zijlijn melden dat er een 2e hoofdsponsor is gevonden voor Vanaf de Zijlijn. Uitvaartverzorger Janson & Bolland was al als hoofdsponsor verbonden aan Vanaf de Zijlijn, maar nu mogen we dus spreken van nog een succes. Deze steun geeft ons vertrouwen in de toekomst. Het vormt de basis om onze werkzaamheden te kunnen verrichten. Nu ruim baan voor een voorstelrondje van onze nieuwe hoofdsponsor, die uiteraard bij ons nog vaak in het nieuws en via onze socials voorbij zal komen.

VERKEERSSCHOOL RITTENBURG

Verkeersschool Rittenburg is in 2008 opgericht door Frank van Rijswijk. Rittenburg werkt vanuit Lisse in de Duin & Bollenstreek en aangrenzende gebieden, globaal tussen Leiden, Katwijk, Hillegom en Nieuw-Vennep. Er wordt praktijkles gegeven voor rijbewijs B in een auto met conventionele versnellingsbak.

Wij spreken, het viel je misschien al op, over “klanten” in tegenstelling tot “leerlingen”. Zo zien we je ook; als klant. Je betaalt voor een dienst en die verlenen wij. Natuurlijk is er een instructeur/leerling-relatie, maar wij vullen die graag in op basis van gelijkwaardigheid, met respect voor de klant die de diensten van Rittenburg inhuurt.

Bij kleinere rijscholen, zoals Rittenburg, wordt nogal eens gedacht dat er lesuitval kan voorkomen. Bij Rittenburg is dat echter volledig gewaarborgd. Er is, zeer extreme situaties daargelaten, altijd een gecertificeerde instructeur beschikbaar en je blijft in de vertrouwde lesauto rijden.

We begroeten je graag als nieuwe klant, ook als het elders al eens niet gelukt is. Op onze contactpagina zie je hoe je ons het beste kunt bereiken.

Graag tot binnenkort!


STAP OOK IN ALS HOOFDSPONSOR BIJ VANAF DE ZIJLIJN!
Bij Vanaf de Zijlijn hebben we ruimte voor maximaal vier hoofdsponsors! mogen wij u er wat meer over vertellen? neem dan vrijblijvend contact met ons op via Tel. 06 – 23706237 of per email info@vanafdezijlijn.nl

RUBRIEK SPONSORS


TOTAAL OVERZICHT SPONSORS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*