Sven Verlaan keert terug naar UVS

HOOFDSPONSORS VANAF DE ZIJLIJN

De afgelopen periode maar ook de komende weken praat de technische staf/ commissie van UVS met de selectiespelers van de zaterdag selectie en met de talentvolle A junioren van de JO19-1 over hun toekomstplannen op voetbalgebied.

SELECTIENIEUWS UVS
Wij kunnen u melden dat van de huidige selectie de volgende spelers Lars Verlaan en Ayoub El Houari in seizoen 2021-2022 wederom voor UVS uitkomen.

Mike Hensing (20 jaar) komt over van FC Lisse O23. Voor het ontstaan van de O23 competitie kwam Mike uit voor FC Lisse 2 (reserve Hoofdklasse). Mike speelde voor zijn overgang naar FC Lisse voor SJZ uit Zoeterwoude.

Sven Verlaan keert het komende seizoen terug naar UVS waar hij o.a. zijn broer Lars vaker zal tegenkomen. Sven speelt dit seizoen in het eerste elftal van FC Rijnvogels (Hoofdklasse zaterdag). Door de tijd die hij kwijt was en de toenemende drukte op zijn werk heeft Sven doen besluiten terug te keren naar UVS.

Wij heten Mike en Sven welkom en wensen hun heel veel plezier en succes.

Blijven: Lars Verlaan, Ayoub El Houari, Thijs De Roy van Zuydewijn, Emmanuel Brown, Leo Hermans, Dylan van der Zande, Alpha Kaba, Ruben Leugering, Nick Klein, Wesley Kerkvliet, Niels van der Burg Stijn van Stigt, Jimmy Brugman, Thom de Vries , Daan van der Zwaan, Isi Adima, Efe Can Ertem, Tomas Tavilla, Tim van Dam, Enrico Geus, Boris Müller, Mart Spierdijk, Jeffrey van Kempen, Axel Pison, Raul Dubbeldeman, Delano van Wanrooy, Jay Niersman, Sjors Hermsen, Jesse Hulters, Noel Beij, Benk Driessen, Abdelkarim Matoug , Daan Dekker, Jasper Potjewijd, Fabian Platteel, Björn van Stigt.

Nieuw: Sven Verlaan (FC Rijnvogels 1), Mike Hensing (FC Lisse O23), Daan Kamans (Alcides Meppel JO19-1).

Vertrekt: Fabian Koolen ( Meerburg), Younes Seghrouchni (SJC)

Bron: UVS Leiden

RUBRIEK SPONSORS


TOTAAL OVERZICHT SPONSORS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*