Style Ahead Hair & Make-up nieuwe sponsor bij Vanaf de Zijlijn

HOOFDSPONSORS VANAF DE ZIJLIJN

Met trots kan de redactie van Vanaf de Zijlijn melden dat er een nieuwe sponsor is gevonden voor Vanaf de Zijlijn. Salon Style Ahead. Deze steun geeft ons vertrouwen in de toekomst. Het vormt de basis om onze werkzaamheden te kunnen verrichten. Nu ruim baan voor een voorstelrondje van onze nieuwe sponsor, die uiteraard bij ons nog vaak in het nieuws en via onze socials voorbij zal komen.

Style Ahead

Welkom bij styleAhead, de salon waar het vinden van jouw eigen en unieke stijl voorop staat.

Laat ik mij eerst voorstellen. Mijn naam is Marieke Ay en ben eigenaresse van styleAhead. Al ruim 20 jaar ben ik hairstyliste en visagiste van beroep. Ik heb veel verschillende dingen gedaan binnen mijn vakgebied waardoor ik brede ervaring heb kunnen opdoen. De combinatie van hairstyling en visagie werkt heel mooi samen waardoor ik ieders mooiste versie van zichzelf kan neerzetten.

Bij StyleAhead is er aandacht voor jou en jij hebt even lekker tijd voor jezelf. Samen ontdekken we welke coupe en kleur het beste bij jou past. En hoe leuk is het als je je look kunt afmaken met een mooie make-up of gelakte nagels! Want ook dat is hier mogelijk.

Er wordt gewerkt met de prachtige merken Gold professional Haircare & Golden Rose make-up. Een gouden duo.

Dit zijn 2 bijzondere merken omdat ze erg luxe, maar toch duurzaam, dierproefvrij en vegan zijn. Zo heb je een mooi verzorgd uiterlijk en draag je ook je steentje bij voor een betere omgeving.

Maar er is meer… Nieuwsgierig? https://www.styleahead.nl/

StyleAhead
Zwartemeerlaan 42
2317 LV Leiden

info@styleahead.nl
06 -195 195 83


STAP OOK IN ALS SPONSOR BIJ VANAF DE ZIJLIJN!
Bij Vanaf de Zijlijn hebben we altijd ruimte voor sponsors! wilt u meer weten? check deze link

RUBRIEK SPONSORS


TOTAAL OVERZICHT SPONSORS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*