SevenGifts_360_140

SevenGifts, een reclame, sign en gifts onderneming.

SevenGifts is inmiddels een gevestigde naam in Leiden. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Steeds meer klanten vinden ons om werkkleding te bestellen en te bedrukken. Als specialist in autobelettering hebben we onze prijzen scherp gehouden en gestandaardiseerd. Op deze website ziet u op de verschillende pagina’s voorbeelden van ons werk. 

We maken echt alles in eigen huis. Spandoeken, roll-up banners, raambelettering, canvasdoeken, reclameborden, vlaggen, textielbedrukking en gifts kunt u via SevenGifts bestellen tegen een hoge kwaliteit en scherpe prijs!!!

Wij zijn gespecialiseerd in textielbedrukking, autobelettering, reclameborden, spandoeken en alle andere vormen van reclame. Onder referentieprojecten vind je voorbeelden van de werkzaamheden die SevenGifts heeft uitgevoerd. Uiteraard kun je ook langskomen voor een bezoek aan ons bedrijf. Wij zijn gehuisvest in Leiden aan de Gerrit van der Veenstraat 47 (achter de Rooseveltstraat). Wij kunnen je veel voorbeelden laten zien van onze producten en textiel. Natuurlijk ontwerpen we ook de belettering voor uw bedrijfsauto of werkkleding. Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze website nog vragen of heb je een spoedopdracht die in jouw ogen onmogelijk lijkt. Neem dan contact met ons op, wij houden van uitdagingen!!

Contactgegevens

SevenGifts
Gerrit van der Veenstraat 47
2321 CD Leiden
Tel. 071 - 572 77 86


Email
Website
Facebook