Scylla heren hard onderuit in de eredivisie

Advertenties

De heren van Scylla speelden afgelopen weekend de strijd tegen degradatie. De tegenstander, Klimaatgroep Stars, stond één punt boven Scylla. De kans voor Scylla voor van de laatste plek af te komen. Het zou echter altijd een grote klus zijn toen bleek dat Klimaatgroep met de sterkste opstelling kwam. Met de Belg Arthur Bilas, de Fransman Clement Chobeau aangevuld met Colin Rengers kwam Klimaatgroep naar Leiden. Heren 1 trad aan met Scyllanen Gerard Bakker, Joey Boekkooi en talent Mads Oomen. Dit team bleek echter niet opgewassen tegen het geweld van de topspelers van de club uit Middelstum.

Na de wedstrijden van Boekkooi en Oomen tegen respectievelijk Chobeau en Bilas, kwam Scylla snel op een 0-2 achterstand. Oomen wist nog een game te pakken tegen Bilas, maar het bleek niet genoeg om echt mee te strijden op de overwinning. Bakker wist in zijn wedstrijd dichtbij de winst te komen. Met al zijn ervaring wist hij tegen Rengers na iedere verloren game weer terug te komen. In de beslissende game moest hij het echter ook afleggen tegen de derde man van Klimaatgroep.

Na de pauze werd er geen game meer gewonnen door de Leidse mannen. Bekend moet worden dat heren 1 niet opgewassen was tegen het tafeltennisgeweld van de Fransman en de Belg. Ook Rengers bleek op de beslissende momenten net scherper dan de Scyllanen. Ook het dubbel van Boekkooi en Bakker, het sterkste wapen van dit team, bleek niet te kunnen zorgen voor een ere-puntOver twee weken mag het team nog een keer Zoetermeer om zich te herpakken tegen het andere team van Taverzo, Taverzo 1.

Advertenties

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*