Rick Vianen wil nou eindelijk wel is de eindzege pakken in Harmelen

Advertenties

A.s. zondag 26 februari is het weer zover de Zondagmiddag Darts bij Sportsbar de Kroonkurk, dat er deelnemers uit o.a. Noorden en Nieuw Vennep helemaal richting Harmelen reizen zegt eigenlijk al genoeg, dit is een toernooi die wil je hebben op je Palmares.

En dat is iets waar Rick Vianen van droomt, zijn eerste titel in 2023 moet gewoon die in De Kroonkurk zijn, maar hoe zijn de kansen voor Vianen? nou we missen op dit moment nog Jasper “De Vulpen” op de deelnemerslijst! En ook lijkt het erop dat Dion “De Knoor” deze keer niet mee kan doen in verband met een blessure, en ook Arjan Frans is er niet bij in verband met een operatie, maar goed we houden dan nog wel diverse andere kanshebbers over, wat dacht u van Michael Busscher en de broertjes Plaisier?

Ja onze Vianen weet wat hem te doen staat, hij heeft extra uurtjes gemaakt en lijkt klaar voor de strijd in Harmelen! Maar als we hem om zijn kansen vragen voor zondag dan blijft het erg stil op de lijn!

We hebben nog een paar plekjes over, dus wil jij ook de strijd aangaan om de zondagmiddag winst in Harmelen! Schrijf je dan snel in.

Advertenties

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*