Rick Vianen ”Niet de titel, maar wel een lekker gevoel”

Advertenties

Soms zit het mee en soms zit het tegen, ja we hebben het dan over Rick Vianen, liet hij ons vorige week nog weten over het juiste gevoel te beschikken het ging vandaag in de Kroonkurk in Harmelen toch even anders, en moest hij in de kwartfinale het toernooi verlaten na een verliespartij tegen Lars Plaisier.

Vianen was zichtbaar teleurgesteld na zijn verlies tegen Lars Plaisier in de kwartfinale ”Je komt natuurlijk naar de Kroonkurk om de titel te pakken, in de poulefase was er nog weinig aan de hand maar uiteindelijk was Lars Plaisier gewoon een maatje te groot, ik weet wat me te doen staat, terug naar de Practice room en mij klaar maken voor 23 april want dan kom ik zeker terug naar Harmelen, ze zijn voorlopig nog niet van mij af, ik kijk terug op de dag met een lach en een traan, je kan niet altijd winnen”

Advertenties

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*