Rick Nell nieuwe trainer/coach Pernix 1

HOOFDSPONSORS VANAF DE ZIJLIJN

De TC van Pernix is verheugd om bekend te kunnen maken dat Rick Nell met ingang van het seizoen 2021/2022 de nieuwe hoofdtrainer zal zijn van de Pernix selectie.

Rick is voor velen wellicht geen onbekende. Ooit begonnen in de jeugd van HKV (Den Haag) heeft hij in de jaren 80 als speler van VEO 1 meerdere malen de degens gekruist met Pernix 1. Als trainer heeft hij de afgelopen jaren onder meer de selecties van Weidevogels, GKV (H), Tempo en Meervogels onder zijn hoede gehad. Van 2015 tot 2019 heeft Rick een succesvolle periode bij Fiks gehad waarmee hij zowel op het veld als in de zaal is gepromoveerd van de 1e klasse naar de Hoofdklasse.

Na enkele leuke en inspirerende gesprekken is de TC ervan overtuigd geraakt dat Rick goed bij Pernix zal passen, zowel als persoon als wat betreft zijn visie op het korfbalspel. Hij heeft er veel zin in om met een jonge, talentvolle selectie te gaan bouwen aan een team voor de komende jaren, waarbij één van de doelen zal zijn om de eigen jeugd te gaan inpassen. Hierbij zal Rick in de trainingen en tijdens wedstrijden geassisteerd gaan worden door Joost Kuipers, die deze functie dit seizoen ook al vervult.

Bron: Pernix website

RUBRIEK SPONSORS


TOTAAL OVERZICHT SPONSORS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*