Ramses Sjaffies blijft stevig aan kop in de DBBR Eredivisie

Advertenties

De mannen van Ramses Sjaffies zijn ook na speelweek 17 de koploper in de DBBR Eredivisie, het gat naar nummer twee Downstairs uit Katwijk is 9 punten, maar de Katwijkers hebben een wedstrijd minder gespeeld, onderin gaat OB United zich niet meer veilig spelen en is het gevecht om de veilige plaats 12 een strijd tussen KDV 1, Kattukse Dartvogels en V1.

Dan afgelopen speelweek Downstairs boekte weer een hele sterke 0-9 zege op Freddy & Bacoboys en dit team met spelers als Koen den Hollander, Stuart Mortimer en Stefan Caspers had gewoon echt niks te vertellen en moest lijdzaam toezien hoe de Katwijkers er met de volle buit vandoor gingen.

Ook Ramses Sjaffeis deed gewoon weer goede zaken en won met 1-8, alleen Ray v/d Oever wist namens de Katwijkers zijn single te winnen, en v/d Oever staat ook na deze wedstrijd nog altijd op een nette 75% met zijn singlepercentage.

Dan Murphy’s One ook zij zijn na Downstairs 1 en Ramses Sjaffies absoluut de nummer drie met ruim 18 punten voorsprong op de nummer vier, ook deze week waren ze weer lekker op dreef en versloegen Showtime met 8-1, alleen Robert de Roo wist namens Showtime zijn single te winnen van Mark de Wolf.

Crazy House lijkt goed hersteld na de bekernederlaag tegen V1 want zij weten de mannen van D.V. Sportief in eigen huis op een 2-7 nederlaag te trakteren.

Dartshop Leiden die met Crazy House in gevecht is om de 4e plaats wist deze week een nipte overwinning te boeken op V1 die toch in strijd tegen degradatie zo de nodige punten bij elkaar weet te sprokkelen, al had er misschien nog wel meer ingezeten omdat de vier punten al waren bereikt na de singles! en vervolgens dus alle vier de koppels naar Dartshop Leiden gingen.

KDV 1 doet wat het moet doen en dat is 7 punten pakken tegen nummer laatste OB United, al zal het voor de Katwijkers nog een hels karwei worden om degradatie te ontlopen!

En dan sluiten we af met Friday is my Day het team blijft toch leunen op Marc Uljee de talentvolle Leidenaar heeft een single percentage van bijna 94% en wist dit seizoen ook al 24x 180 te gooien, het lijkt er ook wel sterk op dat dit team zich gaat veilig spelen voor nog een seizoen eredivisie, maar of ze Marc Uljee kunnen behouden, dat is nog maar de vraag. Tegen Team Veteranen weten ze ook weer drie puntjes te pakken en hierdoor blijven ze veilig rond die 10e plaats hangen.

Uitslagen speelweek 17 

Datum Thuisteam Uitteam Score
16-02 Freddy & the Bacoboys RA Downstairs 1 0-9
17-02 Friday is my day Team Veteranen 3-6
17-02 Murphy’s One Showtime 8-1
17-02 De Kattukse Dartvogels Ramses Sjaffies 1-8
17-02 OB United KDV 1 2-7
17-02 Dartshop Leiden V 1 5-4
17-02 D.V. Sportief 1 Crazy House 2-7
Advertenties

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*