ONZE NIEUWE HOOFDSPONSOR >>> Uitvaartverzorging Janson & Bolland

Met veel trots maken wij bekend dat uitvaartverzorging Janson & Bolland per heden is ingestapt als de hoofdsponsor van Vanaf de Zijlijn, mede door het hoofdsponsorschap van deze ervaren uitvaartverzorger uit Leiden kunnen wij de Leidse sport actief blijven volgen en promoten.

Uitvaartverzorging Janson & Bolland

Wie zijn wij
Uitvaartverzorging Janson & Bolland is sinds 2005 gevestigd in het statige pand aan het Levendaal 103 te Leiden. Sinds 2017 hebben wij ook een Afscheidshuis aan de Piet Heijnlaan 42A te Oegstgeest. Op dit moment heeft uitvaartverzorging Janson & Bolland vier uitvaartverzorgers in dienst, welke de nabestaanden begeleiden van de dag van overlijden tot en met de dag van de uitvaart. Dat betekent, dat de nabestaanden altijd met dezelfde uitvaartverzorger te maken hebben.

Keurmerk
Het Keurmerk Uitvaartzorg is in december 2006 in het leven geroepen om de uitvaartbranche in Nederland te stimuleren om nog transparanter en betrouwbaarder te zijn. Het Keurmerk biedt u de zekerheid dat u voor een uitvaartonderneming met een uitstekende dienstverlening kiest.

Iedere uitvaart is een persoonlijk afscheid
Aan het Levendaal te Leiden is uitvaartverzorging Janson & Bolland gevestigd. De ruime, sfeervolle locatie, is centraal gesitueerd in het oude gedeelte van Leiden. Het uitvaart­centrum Levendaal behoort toe aan Léon Janson.

De persoonlijke begelei­ding van de nabe­staanden staat bij uitvaartverzorging Janson & Bolland centraal.

Heeft u vragen, dan bent u altijd welkom in ons uitvaartcentrum. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen of uw vraag per e-mail stellen.

http://uitvaartcentrumlevendaal.nl/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*