massagepraktijkMoenen_360x140

Massage is aanraken en wordt daarom ook de leer van de tast en van het gevoel genoemd. Het is een manuele techniek. Bij massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en afvalstoffen, die in de spieren zijn achtergebleven, afgevoerd via de bloedbaan en het lymfestelsel. Uw lichaam wordt hiermee geholpen om te herstellen van blessures en om te ontspannen. Zeker in onze drukke maatschappij is het ondergaan van een massage een goede manier om het stressniveau te verlagen. 

De massage (een uitzondering is de stoelmassage) wordt direct op de huid gegeven. Tijdens de massage worden de lichaamsdelen die niet gemasseerd worden, afgedekt met een handdoek. Deze hoeft u niet zelf mee te nemen. Wilt u liever uw eigen handdoek gebruiken, dan kan dat uiteraard ook. Respect voor uw lichaam staat centraal.

Massagepraktijk Moenen geeft de volgende massages:  

  • Stoelmassage;
  • Sportmassage;
  • Voetreflexmassage;
  • Lipomassage (vet verminderend en huid verstevigend)  
  • Fysische vaattherapie. 

Een behandeling duurt 30 tot 60 minuten. Dit is afhankelijk van uw vraag en de massage die gegeven wordt. Tevens kunt u bij Massagepraktijk Moenen terecht voor kinesiotaping, een techniek om spieren en/of gewrichten te ondersteunen.

De verschillende massages worden op locatie, bij u thuis of op de praktijk gegeven. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen.

Contactgegevens

Massagepraktijk Moenen 
Papiermolen 8a
2317 SV Leiden
Tel. 06 - 180 39 393


Email
Website
Facebook