Leidse ploegen domineren DBBR 4e divisie

Advertenties

De eerste helft van de DBBR Competitie zit erop, wij blikken in deze komende week terug op alle divisies, we beginnen vandaag onderaan met de 4e divisie A en B, morgen staat de 3e divisie A, B en C op het programma, dinsdag is de 2e Divisie A, B en C aan de beurt, woensdag de 1e divisie A en B, Donderdag de Eredivisie en vrijdag nemen we de spelers klassementen onder de loep.

4A 
In divisie 4A is zijn de Leidse Dart Vrienden uit de Leidse Dart Vereniging ruim de koploper met een gat van meer dan 25 punten, op zicht ook niet een hele vreemde zaak want het team uit de Leidse Dart Vereniging heeft met o.a. Sam Denis en Charles Lammers twee hele ervaren spelers aan boord, maar ook spelers als Richard Gerits, Bram v/d Neut en Martijn Zonneveld zijn niet te onderschatten, ik denk dat het in deze poule ook niet de vraag is of Leidse Dart Vrienden kampioen wordt, maar eerder wanneer dit gaat gebeuren. De meeste 180ers in deze poule zijn tot nu toe gegooid door Berry Spek (Net Niet), Sam Denis (Leidse Dart Vrienden), Martijn Zonneveld (Leidse Dart Vrienden), Maikel Veerman (De Dwartsdrijvers) zij wisten allemaal 2x de 180 te raken. De hoogste finish staat op naam van Frank de Boer (Het 7de Pijltje) met 142.

4B
Ook in divisie 4B is het op dit moment Leiden wat de klok slaat Leidsche Boys uit Partycentrum de Zijl is de trotse koploper maar heeft met Daar hebbie hun weer uit de Leidse Dart Vereniging een geduchte jager het verschil tussen de nummer 1 en 2 is op dit moment zo’n punt of 9, de nummer drie Wie dannnnnn uit Café Taveerne uit Lisse volgt op zo’n 2o punten achterstand van de koploper. Bij Leidsche Boys spelers aan boord die voor ons onbekend zijn maar als je de statistieken bekijkt hebben ze met spelers als Danny Koolen, Jordy v/d Broek en Niels de Bree spelers aan boord die sterke statistieken overleggen, ook bij de achtervolgers Daar hebbie hun weer zijn spelers als Duco van Liere, Rien de Haas en Danny Zuiderduin de spelers die veel punten binnen halen.
dit belooft nog wel een mooie 2e helft van de competitie te worden. De meeste 180ers staat op naam van Roan van Russel (), Duco van Liere en Rick Houdijk, zij wisten allen twee keer 180 te gooien tot nu toe, de hoogste finish kwam op naam van Jeroen Bakker (GNG) met 131.

Morgen nemen we de 3e divisie A, B en C onder de loep. dinsdag volgt de 2e divisie A, B en C, Woensdag is het tijd voor de 1e divisie A en B, donderdag is de eredivisie aan de beurt en vrijdag nemen we de individuele prestaties onder de loep. 

Advertenties

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*