Leiden Sport Zomer weer van start (VIDEO)

HOOFDSPONSORS VANAF DE ZIJLIJN

Afgelopen zaterdag 17 juli is de Leiden Sport Zomer weer van start gegaan.

DOE JIJ DEZE ZOMER (WEER) MEE?
Deze zomer wordt voor de vierde keer alweer de LeidenSportZomer georganiseerd! Dat betekent weer lekker gratis sporten voor alle kinderen in de Leidse regio van 6-12 jaar!

WELKE SPORTEN GAAN WE DOEN?
Op dit moment weten we als dat we in elk geval voetbal, rugby, basketbal, schaken en skeeleren gaan aanbieden. Je hoeft niet te kiezen, want je gaat natuurlijk alles gewoon proberen!

WIE MOGEN ER MEE DOEN?
De LeidenSportZomer is bedoeld voor alle kinderenvanaf 6 jaar to en met 12 jaar uit de Leidse regio. We controleren niet waar je woont, maar je moet wel in de leeftijdsklasse zitten.

Je hoeft ook geen ervaring met de sporten te hebben. Onze ervaren trainers leren je de basis als de sport nieuw voor je is en kan je een bepaalde sport al behoorlijk goed, dan leren ze je allemaal extra trucjes en vaardigheden.

WIE GEVEN ER TRAINING?
De trainingen worden verzorgd door de sportverenigingen uit Leiden. Zo worden voetbaltrainingen verzorgd door FC Roodenburg en Lugdunum, wordt rugby verzorgd door RC DIOK, komt basketbal voor rekening van BV Leiden en worden de schaaktrainingen gegeven doorJeugdschaakvereniging Op Eigen Wieken. Alle trainingen worden gegevne door ervaren trainers!

AANMELDEN NIET NODIG
We werken op basis van het instuif model. Heb je zin, kom dan lekker sporten en neem je vrienden mee. Aanmelden is niet nodig!

LET OP GEEN KINDEROPVANG
Onze trainers zijn goed in het trainen van kinderen. Ze zijn geen kinderopvang. Dat betekent dat ouders zelf verantwoordelijk zijn voor hun kinderen.

Hans Stauttener maakte voor ons de volgende beelden.

RUBRIEK SPONSORS


TOTAAL OVERZICHT SPONSORS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*