Leiden Road Runners Club helpt de Leiden Marathon

HOOFDSPONSORS VANAF DE ZIJLIJN

De Leiden Marathon verkeert in zwaar weer nu de loop in 2020 geen doorgang heeft kunnen vinden en er ook in het voorjaar van 2021 geen evenementen mogelijk zijn. Gelukkig zal de 30e Leiden Marathon op 10 oktober plaatsvinden. Om toch de vaste kosten te kunnen betalen, heeft de organisatie een crowdfundingsactie gehouden met als doel 25.000 euro binnen te halen.
De Leiden Road Runners Club heeft hier aan bijgedragen met een bedrag van 7.500 euro. Uiteraard ligt het voortbestaan van deze mooie marathon de Club na aan het hart, niet alleen omdat onze club aan de wieg van dit evenement heeft gestaan, maar vooral ook omdat jaarlijks een groot aantal leden aan deze loop deelneemt. En het is pure promotie voor de stad Leiden. Het wegvallen van deze mogelijkheid zou een groot gemis zijn.

De cheques werden door drie voorzitters overhandigd op de Vismarkt, de plek waar de finishlijn van de Leiden Marathon ligt. Het geld is bijeengebracht door de club zelf, de Vrienden van de LRRC en het Leiden Road Runners Fonds die ieder 2.500 euro doneerden.

Marathonvoorzitter Tjeerd Scheffer toonde zich erg gelukkig met de bijdrage en meldde dat door deze donatie het doel van de crowdfundingsactie is behaald.

RUBRIEK SPONSORS


TOTAAL OVERZICHT SPONSORS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*