LAATSTE WEEK VAN DE ZOMERVAKANTIE >>> De Leidse ZwemWaterWeek

HOOFDSPONSORS VANAF DE ZIJLIJN

Goed nieuws van het sportieve front: In de laatste week van de zomervakantie wordt de Leidse ZwemWaterWeek gehouden. Het initiatief heeft een subsidie gekregen in de tweede ronde van het Sportakkoord Leiden.

Tijdens de ZwemWaterWeek kunnen jong en oud meedoen aan tal van activiteiten. Naast de al bestaande Zwemvierdaagse wordt er gedacht aan een recreatieve triathlon voor ouderen (zwemmen, fietsen, wandelen), workshops en open zwemtrainingen, een waterpolotoernooi en/of waterpolowedstrijden in de buitenlucht en fun games op het water.

Mooie samenwerking
Het initiatief voor de zwemweek komt bij de Leidse Zwemvierdaagse vandaan, maar is een samenwerking tussen veel meer partijen. Naast het bestuur van de Leidse Zwemvierdaagse doen ook de Leidse Watervrienden, De Leidse Reddingsbrigade, ZVL 1886 en de stakeholders Leids Water en de sportevenementenorganisatie Stichting Sport in Beeld mee.

Net gerenoveerd
De timing van de zwemweek is perfect: de activiteiten zullen plaatsvinden in het dan net gerenoveerde buitenzwembad De Vliet. De bedoeling is dat de zwemactiviteiten een opmaat zijn naar een groter evenement in het nog te bouwen overdekte zwembad.

Bron/Foto: Sportakkoord Leiden

RUBRIEK SPONSORS


TOTAAL OVERZICHT SPONSORS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*