Katwijk doet het goed in de 3e divisie, maar heeft de buit nog niet binnen

Advertenties

De eerste helft van de DBBR Competitie zit erop, wij blikken in deze komende week terug op alle divisies, we zijn gisteren begonnen met de 4e divisie A en B, vandaag staat de 3e divisie A, B en C op het programma, morgen is de 2e Divisie A, B en C aan de beurt, woensdag de 1e divisie A en B, Donderdag de Eredivisie en vrijdag nemen we de spelers klassementen onder de loep.
3e Divisie A
In de 3e divisie A zijn Voute Vrienden uit de Katwijkse Dart Vereniging de koplopers zij hebben een kleine voorsprong op Dartteam de Wels uit Noordwijk maar ook Rippers Delight uit Rijpwetering en BK 13 uit Leiderdorp doen nog volop mee om de titel in deze 3e Divisie A. De meeste 180ers staan op naam van Dirk Koppelt (Dartteam de Wels) hij wist er tot nu toe drie te gooien, de hoogste finish staat op naam van Stefan Van Muiswinkel (De Natte)

3e Divisie B

Oei dit is echt een heerlijke strijd in divisie 3B ook hier een team uit de Katwijkse Dart Vereniging bovenaan onder de naam Team Ananas een team met gevaarlijke spelers als Marcel de Bruin, Lukasz Mielczarek en Cor Schaap, maar de concurrentie zit in de nek te hijgen want teams als Partypont de Tapperijn uit Alphen a/d Rijn, met o.a. Cees van Beek en Cindy Blanken aan boord staan dichtbij, maar ook Dat kan nooit! 2.0 uit Leiden en Smokey Darts uit Nieuwkoop doen allemaal nog mee om de titel in deze poule. De meeste 180ers staan op naam van Lukasz Mielczarek (Team Ananas) hij gooide er tot nu toe zes dit seizoen, ook Jordy met 4x 180 doen het niet onverdienstelijk (Beperkt!) de hoogste finish staat op naam van Cindy Blanken (Partypont de Tapperijn) met 151.

3e Divisie C

Ook in divisie 3C is een mooie strijd gaande waarin de Golden Bierring uit Sportcafé de Eijk in Voorhout bovenaan staat maar met LB uit Partycentrum de Zijl in Leiden in de nek! het onderlinge duel tussen De Golden Bierring en LB eindige in 5-4 voor LB dit belooft dus nog een hele spannende 2e helft van de competitie te worden. De meeste 180ers in deze divisie staan op naam van Ricardo Bakker (RWC), Peter v/d Velden (Vrienden van Santé), Rick Knol (LB) en Delano van der Heijden, zij gooide alle 3x 180 tot nu toe, de hoogste finish staat op naam van Pascal Hulsbos met 130.
Advertenties

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*