In de eerste divisie kan het nog alle kanten op

Advertenties

De eerste helft van de DBBR Competitie zit erop, wij blikken in deze komende week terug op alle divisies, we zijn zondag begonnen met de 4e divisie A en B, maandag stond de 3e divisie A, B en C op het programma, gisteren waren de 2e Divisie A, B en C aan de beurt,  en vandaag staan de 1e divisie A en B op het programma, morgen volgt de Eredivisie en vrijdag nemen we de spelers klassementen onder de loep.

1e divisie A 
In de eerste divisie A heeft Enjoy uit Noordwijkerhout de koppositie in handen, al hebben zij halverwege de competitie wel twee wedstrijden meer gespeeld dan nummer twee Sakkiemoto’s uit Café Santé in Leiden en het verschil met twee wedstrijden minder is 15 punten. Ook de nummer drie doet v/d Geest uit Noordwijkerhout doet zeker nog wel mee om de titel, maar dan zullen de resultaten wel beter moeten als in de 1e helft van de competitie. In deze 1e divisie A is Bart Smit (Enjoy) het 180 kanon, hij wist er tot nu toe al 18 te gooien, de hoogste finish staat op naam van Remco Aalbersberg met 160 (LDT 180%)

1e divisie B 
In de 1e divisie B is ook een mooie strijd gaande tussen NUL 182 uit Boskoop en D.C Decima uit Leiden ook Real Dartelona uit Leiden doet nog mee, al zal het voor hun een lastig karwei worden om de nummer 1 en 2 te achterhalen. Samir Pol heeft in deze divisie de meeste 180ers, hij gooide er tot nu toe 15, de hoogste finish staat op naam van Alvin v/d Perk (Benthuizen Bulls) met 160

Advertenties

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*