Helpt u mee Teylingen dementievriendelijker te maken?

HOOFDSPONSORS VANAF DE ZIJLIJN

‘Mijn vader wordt vergeetachtig, moet ik mij zorgen maken?’ ‘De buurvrouw vraagt steeds hetzelfde, hoe ga ik daarmee om?’ Wat kan ik doen als ik in de winkel iemand tegen kom die verward is? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord tijdens de gratis online training GOED Omgaan met Dementie voor inwoners van Teylingen. Doe ook mee! U kunt kiezen uit 26 mei of 2 juni, beide van 9.30 uur tot 11.00 uur. Er is plek voor maximaal 15 deelnemers per training.

Dementie komt veel voor
Dementie is een veelvoorkomende ziekte. De kans is dus groot dat u er vroeg of laat mee te maken krijgt. In familie- of vriendenkring, op straat, in de winkel of op het werk. Als we allemaal een beetje moeite doen, kunnen we veel voor elkaar betekenen. Zodat mensen met dementie zo lang mogelijk kunnen blijven deelnemen aan de samenleving. En zodat hun naasten kunnen blijven genieten van het leven.

Over de gratis training
De training wordt gegeven door twee vrijwilligers van Dementievriendelijk Nederland. U kunt zelf vragen of voorbeelden inbrengen, vooraf of tijdens de training. Heeft u momenteel niet te maken met dementie, maar vindt u wel interessant? Ook dan bent u van harte welkom!

Reacties van eerdere deelnemers:
“De herkenning bij de andere deelnemers en de antwoorden op mijn persoonlijke situatie hebben mij positief gesterkt.”
“Om meer inzicht te krijgen in hoe om te gaan met mensen met dementie zou ik zeker deze training aanbevelen.”

Aanmelden
Aanmelden kan via info@welzijnteylingen.nl. Graag o.v.v. Aanmelding online cursus GOED omgaan met dementie.
Heel graag tot 26 mei of 2 juni!

Bron: Gemeente Teylingen

RUBRIEK SPONSORS


TOTAAL OVERZICHT SPONSORS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*