Guy Smith ”Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging”

HOOFDSPONSORS VANAF DE ZIJLIJN


Guy Smith is de meest recente aanwinst voor FC Boshuizen zondag, de 25 jarige centrale verdediger komt over van VV Noordwijk, Guy speelde in het verleden voor o.a. ADO Den Haag en in de jeugd van Voorschoten’97. Maar Guy was op zoek naar een nieuwe uitdaging
”Door de uitbraak van Corona hebben we een lange tijd stilgezeten, ik merkte dat ik het voetbal in Noordwijk niet miste, natuurlijk wel de omgang met de jongens maar het voetbal in Noordwijk niet, dit heeft mij aan het denken gezet en kwam tot de conclusie dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging, vervolgens heb in met meerdere clubs uit de 2e divisie gesproken maar we kwamen er niet uit, Toen Denzel liet weten de overstap te maken naar FC Boshuizen was het voor mij geen moeilijke keuze meer, en wie weet volgen er nog wel meer spelers!

Naast voetballen in FC Boshuizen zondag ga je ook iets doen met de jeugd? “Dat klopt ik ga samen met Denzil de jeugd van 8 t/m 12 jaar trainen, ik heb in het verleden een opleiding in de sport gevolgd en o.a. stage gelopen bij Voorschoten’97. Dat komt nu mooi van pas bij het trainen van de talentvolle jeugd van FC Boshuizen”

Als we Guy vragen naar zijn verwachtingen met FC Boshuizen dan zegt hij het volgende “Ik moet eerlijk bekennen dat ik de laatste jaren het Leidse voetbal niet heel erg gevolgd heb, maar ik heb van de trainer begrepen dat het een talentvolle ploeg is die de laatste jaren bovenin meedraaide, dus als je mij vraagt naar de verwachtingen dan kan ik alleen maar zeggen dat we gewoon moeten meedoen om de titel.”

RUBRIEK SPONSORS


TOTAAL OVERZICHT SPONSORS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*