NATIONAAL

Goudenregenbar zet grote stap richting het Landskampioenschap

De mannen van de Goudenregenbar uit Den Haag hebben gisteren en hele grote stap gezet richting het Landskampioenschap in het darts, in Urk wonnen de ”Rotterdamse” Hagenezen met 3-7 van Twenty Six.

Direct in de round robin wist Goudenregenbar de toon al te zetten door met 5-9 te winnen.

Vervolgens verloor Mareno Michels zijn single tegen Johann Brouwer, maar vervolgens wisten Patrick vd Boogaard, Joey ten Berge en Mitchell von Schukkmann hun single tegen respectievelijk Henk Snijder, Maarten Dirk Woord en Pieter Baarssen te winnen en kwam er een 1-4 tussenstand op het scorebord.

Vervolgens wisten Joey/Mareno te winnen van Henk/Maarten en wonnen ook Patrick en Mitchel van Johann/Pieter en was de winst dus al binnen met 1-6, vervolgens gingen de volgende twee koppels naar Twenty Six maar wist Patrick v/d Boogaard de solo te winnen en zo een 3-7 eindstand op het scorebord te brengen.

Doordat Team Winsum Sneek niet verder kwam dan een 5-5 tegen Bosgenoegen Ermelo kan Goudenregenbar op 2 juni het Landskampioenschap binnen halen in de thuiswedstrijd tegen De Dartshop ’t Vrijthof Allstars een team waar ze eerder dit seizoen met 1-9 van wonnen.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button