Ferry van Veen en Marie v/d Zalm winnen met overmacht DBBR Ranking #4 in Katwijk

Advertenties

Afgelopen avond stond de 4e DBBR Ranking van het seizoen 2022/2023 op het programma, deze keer was Café de Branding uit Katwijk de gastheer, in totaal kwamen er 36 heren en 8 dames richting de badplaats om te strijden voor de titels en de goed gevulde prijzenpot van in totaal €590,-

Bij de heren was het Ferry van Veen uit Roelofarendsveen die er met de eindzege vandoor ging, van Veen die gedeeld 1e staat op de DBBR ranking versloeg op weg naar de finale o.a. Dustin Straver uit Voorschoten en dat is weer de nummer 2 op de ranking, vervolgens moest ook Elmer Kralt uit Katwijk er aan geloven en in de finale was Jasper van Doorn uit Alphen a/d Rijn kansloos en verloor met 5-0. van Veen noteerde deze avond ook nog zes 180 scores en wist o.a. een 106 finish te gooien.

Bij de dames was Marie v/d Zalm uit Leiden de sterkste zij versloeg in de halve finale de nummer 1 van de ranking Patricia Roodbergen uit Katwijk en in de finale was ze met 4-0 te sterk voor Marlous Focke uit Voorschoten.

Als we even een blik werpen op de ranking dan zien we dat met nog twee toernooien te gaan Ferry van Veen de koppositie nu alleen in handen heeft, maar hij heeft Dustin Straver en Nick v/d Linden nog wel op zijn hielen zitten. En bij de dames is er nog helemaal niks van te zeggen Patricia Roodbergen deed op zich goede zaken met een halve finale plek waardoor zij de 1e positie vast weet te houden, maar ook Marlous Focke kruipt nu dichterbij de koppositie.

Dan nog even een resume van de uitslagen van vandaag.

Heren
Kwartfinales 
Elmer Kralt – Justin v/d Velden 3-0
Ferry van Veen – Dustin Straver 3-0
Jasper van Doorn – Stephan van Duijvenbode 3-2
Nick v/d Linden – Jeffrey de Winter 3-2

Halve finales 
Elmer Kralt – Ferry van Veen 1-4
Jasper van Doorn – Nick v/d Linden 4-2

Finale 
Ferry van Veen – Jasper van Doorn 5-0

Dames 
Halve finales
Patricia Roodbergen – Marie v/d Zalm 0-3
Marlous Focke – Angelique v/d Leek 3-0

Finale 
Marie v/d Zalm – Marlous Focke 4-0

Advertenties

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*