Café Santé DartsTraining

maandag 18 december 2023 | 20:00 22:00
Café Santé, Leiden

Twee keer per maand organiseren we in Café Santé een DartsTraining, de trainingen worden gegeven door voormalig Nederlandse team speelster en Nederlands kampioen Rilana Erades*

Tijdens deze avonden worden onderwerpen als de manier van gooien, de stand van lichaam, het rekenen maar ook het tempo waarin je gooit behandeld, verder geeft Rilana uitgebreide tips en oefeningen om je spel te verbeteren. Uiteraard is het geen avond met alleen maar theorie, want er gaat ook gewoon lekker veel gegooid worden.

*Rilana speelde o.a. op de winmau World Masters, de Lakeside World Professional Darts Championship, en binnen de DBBR won zijn de beker met eLBee. Oftewel u krijgt training van een zeer ervaren dartspeelsters. (actief sinds 2004)

Café Santé is een gezellige dartslocatie met 8 goedgekeurde dartsbanen. Het inschrijfgeld per trainingsavond is €5,- (1e drankje van het huis) Naast reguliere trainingen organiseren we ook theme trainingen, denk bijvoorbeeld aan de pasen, kerst, sinterklaas etc etc met leuke prijzen voor de deelnemers. 

Opgeven voor deze training is vereist, dit kan bij Edith de Bruijn via Tel. 06 – 38 24 06 90

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button