REGIONAAL

Dutch Titans winnen de DVO Beker 2022-2023

Advertenties

Gisteravond werden in het Twentse Ros in Hengelo de halve finale en finale gespeeld van de Beker competitie 2022-2023. De halve finalisten waren vier teams uit de DVO eredivisie te weten Dutch Titans, Spankers, Kremer 5 en Vosta 1.

De loting zorgde ervoor dat Dutch Titans het opnam tegen Spankers en Kremer 5 tegen Vosta 1.

De Dutch Titans wisten in deze halve finale direct de roundrobin te winnen, maar vervolgens waren het de Spankers die drie van de vier singlepartijen wisten te pakken en zo op een 2-3 voorsprong kwamen, vervolgens wonnen Dutch Titans twee koppels en Spankers één koppel waardoor de stand van 4-4 op het scorebord kwam, uiteindelijk wisten de koplopers in de DVO eredivisie Dutch Titans de beslissende 4e koppel te winnen en zich zo te plaatsen voor de finale.

In de andere halve finale begon Kremer 5 goed aan de halve finale door de rounrobin te winnen, maar vervolgens was het Vosta 1 die drie van de vier singles wist te winnen, hiermee een 2-3 voorsprong nam en vervolgens wisten zij ook direct de eerste twee koppels te winnen en zo de finale met een 2-5 overwinning op Kremer 5 te bereiken.

En dan de finale een duel tussen de nummer 1 van de DVO Eredivisie en de nummer 2, al is het gat wel 23 punten tussen deze twee teams en is deze finale er één op zich.

Het was Vosta 1 die direct de roundrobin naar zich toe wist te trekken, maar vervolgens bracht Ramon Leferink beide ploegen weer in evenwicht, (1-1), Wesley Brown één van de sterkhouders bij Vosta 1 wist Mike Olde Kalter te verslaan en bracht de outsider in deze finale op een 2-1 voorsprong, vervolgens wonnen Robin Smees en Dennie Olde Kalter namens Dutch Titans van respectievelijk Mark van Zommeren en Marco Libbers en brachten de Dutch Titans weer op een 2-3 voorsprong, toen vervolgens Ramon Leferink/Dennie Olde Kalter wonnen van Brian Budde/Wesley Brown was de titel heel dichtbij (2-4) en dit gebeurde ook want Robin Smees/Ansjelo Gerritsen versloegen Mark van Zommeren/Marco Libbers en hiermee was de DVO Beker titel 2022/2023 een feit.

De mannen van Dutch Titans gaan zich op 25 juni melden in Zutphen om te strijden voor de Nationale Bekertitel .

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button