OVERIGE

DSWN (Darts Sport West Nederland) voortaan ook te volgen via Vanaf de Zijlijn

De kogel is door de kerk, vanaf de Zijlijn is vanaf 1 mei mediapartner van DSWN (Dart Sport West Nederland) net zoals bij Darts Bond Bollenstreek Rijnland gebeurt er genoeg in de regio Den Haag en het Westland.

Zo zal er bij Vanaf de Zijlijn nieuws te lezen zijn over teams van DSWN die uitkomen in de Superleague, LaCo en Brabant Cup, maar ook over de DSWN Competitie en natuurlijk individuele prestaties van Haagse en DSWN spelers en speelsters.

Mark Honsbeek namens Vanaf de Zijlijn

DSWN heeft een prachtige competitie, ik heb zelf de eer gehad om er zowel in de Ere als 1e divisie te spelen met spelers als Sharon Prins, Ed Tuurenhout, Ryan de Vreede, Michael Batelaan, Rene v/d Berg en Jos Groeneweg. Verder heeft mijn vrouw Rilana Erades een aantal jaren voor het DSWN LaCo team gespeeld, waarmee ze ook twee keer kampioen van Nederland is geworden.

Het is dan ook een eer om nu over DSWN teams, spelers en speelsters te mogen gaan schrijven, heeft u tips of op of aanmerkingen dan ben ik te bereiken via info@honsbeekmedia.nl of per Tel. 06-23706237

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button