REGIONAAL

Downstairs 1 en Ramses Sjaffies geven elkaar geen enkele ruimte

Advertenties

Dachten we vorige week dat Ramses Sjaffies een mooie marge van vier punten had gecreëerd in de strijd om het Kampioenschap in de DBBR Eredivisie, inmiddels is de Downstairs 1 weer helemaal terug in de race, want van die vier punten is er nu nog maar 1 punt over. De Ramses Sjaffies namen het thuis op tegen nummer vier Crazy House eerder dit seizoen in Alphen a/d Rijn was het ook 3-6 in het voordeel voor de mannen uit Roelofarendsveen, afgelopen vrijdagavond ging de rounrobin naar Crazy House, Jan v/d Meer verloor zijn single en en het koppel Jan v/d Meer/Ferry van Veen lieten een punt liggen. Dowstairs 1 pakte in eigen huis de volle buit tegen Showtime, alleen het koppel Michael Winters/Marcel v/d Spek waren dicht bij een punt, maar verloren in de koppel alsnog met 3-2 van Stephan van Duijvenbode/Elmer Kralt.

Verder wisten de Kattukse Dartvogels een hele knappe zege van 4-5 te pakken tegen Dartshop Leiden, wist Team Veteranen gewoon een degelijke 2-7 winst te pakken tegen degradatieteam KDV 1, was Freddy & The Bacoboys duidelijk een maatje te groot voor OB United (2-7), deed Murphy’s One weer van zich spreken door met 1-8 te winnen van D.V. Sportief 1 en won V1 met 6-3 van Friday is my Day.

Als we de balans opmaken met nog vier wedstrijden te gaan dan is het doek gevallen voor OB United en KDV 1, beide ploegen zijn simpelweg te licht bevonden en mogen volgend seizoen proberen in de 1e divisie weer een gooi te doen naar het kampioenschap, de 3e plaats is dit seizoen voor Murphy’s One en de 4e plaats is hoe het er nu uitziet voor Crazy House. Alle overige teams strijden voor een mooie plekje in de middenmoot.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button