DoCoS-promotieactie met Ricardo van Rhijn en Jaimy Ravensbergen

HOOFDSPONSORS VANAF DE ZIJLIJN

LEIDEN, 19 mei 2021 – DoCoS start vandaag een ledenpromotiecampagne met twee van de grootste roodwitte voetbaltalenten: voormalig Oranje-international en oud-Ajacied Ricardo van Rhijn en Jong Oranje- en ADO Den Haag Vrouwenspits Jaimy Ravensbergen. Het DoCoS-voetbalduo treedt op in een DoCoS-promotiefilmpje dat vandaag live gaat.

Zowel Ricardo van Rhijn als Jaimy Ravensbergen begonnen met voetballen bij DoCoS, de grootste voetbalclub van Leiden-West. Ricardo van Rhijn ging van DoCoS naar Ajax en bereikte daar het Nederlands Elftal. Een van zijn meest memorabele acties was de winnende treffer, uit een vrije trap, in de Kuip in de klassieker tussen Ajax en Feijenoord. Jaimy Ravensbergen maakte de overstap van DoCoS naar ADO Den Haag. Ze werd daar dit seizoen de vaste spits van het Haagse vrouwenteam dat de bekerfinale haalde en de playoffs om de landstitel.

Lid worden

Het DoCoS-promotiefilmpje met Ricardo van Rhijn en Jaimy Ravensbergen laat zien waarom jonge Leidse voetbaltalenten, meisjes en jongens, bij DoCoS beginnen: het is een leuke en gezellige club waar je het belang van voetbal als teamsport leert en de basis kunt leggen voor topvoetbal.

Wie lid wil worden van DoCoS kan zich inschrijven door te klikken op de aanmeldlinkde aanmeldlink. Wie belangstelling heeft om bij DoCoS te komen voetballen, kan terecht op het sportcomplex aan de Haagse Schouwweg, of kom naar de voetbaldag op zaterdag 19 juni 2021!

Het DoCoS-promotiefilmpje is gemaakt door voormalig DoCoS-selectiespeler Jorrit Bouwmans.

Bron: DoCoS/PR

RUBRIEK SPONSORS


TOTAAL OVERZICHT SPONSORS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*