Dikke nederlagen voor zowel heren als dames van ZVL-1886 Tetteroo

Waterpolo Eredivisie heren en dames

Het was een teleurstellende middag voor zowel de heren als dames van ZVL-1886 Tetteroo, de dames verloren in eigen huis met 6-16 van Widex GZC Donk en de heren verloren uit tegen ZV de Zaan met 12-4.

De dames van ZVL hadden afgelopen middag helemaal niks in te brengen tegen Widex GZC Donk, halverwege de wedstrijd stond er al een 1-10 op het scorebord en tegen het einde van de wedstrijd liep dit nog verder op tot een uiteindelijk 6-16 eindstand. Aan de kant van ZVL was Nikke Meijer de topscorer met twee doelputen, de overige doelpunten kwamen op naam van Laura Roels, Moran Lindhout, Malissa van Rijn en Isis Keijzer.

Ook voor de heren van ZVL was een een zware middag en voor het einde van de 1e periode stond er al een 5-2 tussenstand op het scorebord en deze liep voor de rust nog op naar een 8-2 tussenstand. In de 3e periode bleeft de thuisploeg gas geven en liep door naar een 11-3 voorsprong, in de laatste periode scoorde beide ploegen nog één keer waardoor de einstand kwam op 12-4 in het voordeel van de thuisploeg. Beelden van deze wedstrijd zijn via DEZE LINK te bekijken.

De beelden hieronder zijn niet afkomstig van Vanaf de Zijlijn, maar gemaakt door vrijwilligers van ZVL-1886 Tetteroo. 

De wedstrijd begint bij 16:37 

SPONSORS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*