REGIONAAL

De halve finalisten en kwartfinalisten van de DBBR Beker zijn bekend.

Advertenties

Afgelopen week stond de kwartfinales van de DBBR Beker op het programma, de teams die we in de halve finale zouden verwachten hebben deze verwachting ook waargemaakt. We beginnen bij de koploper van de eredivisie Ramses Sjaffies zij ontvingen in eigen huis de nummer acht D.V. Sportief uit Noorder en die kwamen met nogal wat tamtam aan in Roelofarendsveen helaas voor die mannen konden ze dit niet op het dartbord projecteren en ging de zege redelijk eenvoudig met 5-1 naar de thuisploeg.

In Hillegom leek Team Veteranen uit Leiden een stunt te gaan uithalen, na de round robin en drie singles stond er een stand van 1-3 op het scorebord, toen Arjen de Jong namens de thuisploeg de 2-3 op het scorebord bracht was dit tevens de inleiding voor de inhaalrace, want vervolgens werden ook koppel 1, 2 en 3 gewonnen en was het toch gewoon Murphy’s One die met 5 punten op het scorebord door naar de halve finales gaat.

In Katwijk had ik stiekem iets meer verwacht van de Meesters uit Zoeterwoude, maar als sterkhouders als Henk Turk en Enrico Geus al direct onderuit gaan in de single dan weet je dat een stunt ver te zoeken is, Jimmy v/d Nouweland wist nog wel van Alex Mos te winnen maar daar bleef het ook bij in Katwijk en zo gaan ook de mannen van Downstairs 1 door naar de halve finales.

En dan nog Dartshop Leiden ja die gingen echt door het oog van de naald want de mannen van V1 die helemaal geen hoogvlieger zijn in de eredivisie wisten zich toch knap naar 4-4 te knokken maar goed toen waren het uiteindelijk toch nog Arjen v/d Mey en Arie van Iterson die de beslissende 5-4 op het scorebord brachten. Voor de halve finales mochten Kristiaan de Boer en Dustin Straver aanwezig zijn dan kan het nog een hele lastige kluif worden voor de overige drie teams!

In de 3e/4e divisie van de Beker oftewel de B Beker genoemd zijn het Arrows uit Voorschoten, Team Ananas uit Katwijk, Golden Bierring uit Voorhout en LB uit Leiden die zich geplaatst hebben voor de halve finales.

In de verliezersronde Ere/1e/2e zien we terug de volgende acht teams
v/d Geest, Noordwijkerhout
Enjoy, Noordwijkerhout
Double One Madness, Roelofarendsveen
The Basterds, Lisserbroek
Rijnland Boys, Leiden
Real Dartelona, Leiden
Bloemhof, Alphen a/d Rijn
De Badgasten, Noordwijk

En dan nog de verliezersronde in de 3e en 4e divisie hierin ze we terug bij de laatste vier Enjoy’s Angels uit Noordwijkerhout, The Survivors uit Katwijk, Smokey Darts uit Nieuwkoop en De Leidse Dartvrienden uit Leiden.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button