De Buurt pre-opent de deuren op 12 juni

HOOFDSPONSORS VANAF DE ZIJLIJN

LEIDEN – Op zaterdag 12 juni opent tijdelijke zomerse hotspot De Buurt weer haar deuren in het Pesthuis. Door de geldende maatregelen is de organisatie nog wel genoodzaakt om open te gaan in een afgeslankte vorm of zoals de organisatie het zelf noemt een ‘pre-opening’. Tijdens de pre-opening krijgen bezoekers alvast een fysiek rondje van 2,5 tot 3 uur door De Buurt. Tijdens het rondje krijgen zij een menu van Bar Lokaal voorgeschoteld, kunnen de nieuwe spellen gespeeld worden, is het terras open voor de nodige drankjes en kan men een eerste glimp opvangen van de nieuwe editie van De Buurt.

Ook deze zomer strijkt De Buurt weer neer in het Pesthuis, maar voordat De Buurt haar deuren volledig kan openen gaan deze eerst open in een kleinere vorm. Sinds 5 juni mogen er naast 50 personen op het terras ook weer 50 personen binnen per ruimte worden ontvangen tot 22:00 uur in de avond. ‘Gelukkig gaat het de goede kant op en schijnt er het langverwachte licht aan het einde van de tunnel. Echter bieden de huidige versoepelingen ons nog niet de volledige mogelijkheid om De Buurt helemaal open te gooien en alles te doen zoals we zo graag zouden willen’, geeft organisator Bas Schreuder aan. Daarom komt de organisatie met een ‘pre-opening’. ‘Wij hadden twee opties, namelijk wachten tot de volgende reeks versoepelingen of iets verzinnen om toch al eerder open te gaan. We hebben gekozen voor het laatste, want we willen iedereen zo snel mogelijk laten beleven van wat De Buurt dit jaar te bieden heeft al blijft het entertainment nog even thuis, aldus Bas Schreuder. Tijdens de pre-opening doorlopen de bezoekers in groepen in een tijdsbestek van 2,5 tot 3 uur een drietal onderdelen van De Buurt en krijgt men alvast een ‘sneak peak’ van wat we deze zomer kunnen verwachten. Het Leidse restaurant Bar Lokaal, dat dit jaar de keuken voor hun rekening neemt, voorziet alle bezoekers van een heerlijke lunch of diner. Daarnaast kunnen bezoekers de nieuwe spellen spelen die De Buurt dit jaar aanbiedt, zoals Footpool, Cornhole, tafeltennis, Jeu de Boules, darts en tafelvoetbal. En kan men het Festival Terras alvast warmdraaien en zo de nodige zonuren pakken.

Tickets zijn inclusief het menu van Bar Lokaal, alle spellen en een plekje als een van de eerste bezoekers op het vernieuwde Festival Terras. De tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 12,50 per persoon en gaan per 4 personen. Deze zijn vanaf nu beschikbaar via www.debuurt-leiden.nl.

RUBRIEK SPONSORS


TOTAAL OVERZICHT SPONSORS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*