De beste singlespelers van de 1e helft van de DBBR competitie

Advertenties

Johan van Velzen onze Nederlandse kampioen is ook in de DBBR Eredivisie een hoogvlieger hij speelde tot nu toe 14 wedstrijden en wist ze allemaal te winnen dit deed hij met 56 legs voor en 12 tegen, ook in de koppels is hij erg sterk, hij verloor er pas twee dit seizoen en won er 28. Met vorig seizoen erbij is Johan inmiddels al 17 single wedstrijden ongeslagen in de eredivisie.

In de 1e Divisie A is Leroy Pronk van The Sakkiemoto’s de grote man hij speelde dit seizoen tot nu toe 14 wedstrijden en won er 13, hij deed dit met 33 legs voor en 7 tegen, ook wist hij tot nu toe 23 koppels te winnen tegenover 6 nederlagen.

In de 1e divisie B is Jos van Klaveren de man met de beste statistieken, hij gooide tot nu toe 13 wedstrijden en wist ze ook alle 13 te winnen, hij deed dit met 39 legs voor en 10 tegen. In de koppels laat van Klaveren wel wat steken vallen hij won er tot nu toe 22 maar verloor er ook 8.

In de 2e divisie A is Bas Leeflang  de sterkste speler, hij speelde tot nu toe 13 wedstrijden en won er 12, dit deed hij met 38 legs voor en 15 tegen. In de koppels won Leeflang 19 wedstrijden en verloor er 8.

In de 2e divisie B is Bob Duivenvoorden van Van Rossum Tweewielers nog altijd ongeslagen in de singles hij speelde 12 wedstrijden en wist hierin 36 legs te winnen en verloor er slechts 6. In de koppels wonnen hij 17 wedstrijden en verloor er 9.

In de 2e divisie C is Rob Broekhof van Bravedarts de man met de beste papieren hij speelde 13 wedstrijden en won ze ook alle 13, ook voor hem 39 legs voor en slechts 6 tegen. In de koppels won Broekhof tot nu toe 27 wedstrijden en verloor er 3.

Ed Houwer van de Voute Vrienden is speelde tot nu 11 wedstrijden in de 3e Divisie A en won ze ook alle 11, hij komt dus op 33 legs voor en kreeg er pas 6 tegen. In de koppels won hij tot nu toe 21 wedstrijden en verloor er 3.

In de 3e divisie B is Lukasz Mielczarek van Team Ananas ook nog ongeslagen hij speelde tot nu toe 10 wedstrijden won ze ze dus allemaal, hij deed dit met 30 legs voor en slechts 4 tegen. Ook in de koppels is Mielczarek sterk hij won er 20 en verloor er maar 2.

In de 4e divisie A hebben we met John Geerlings van Ijzerwerk de sterkste man in huis, hij speelde tot nu toe 10 wedstrijden en won ze ook alle 10, hij heeft 30 legs voor en 4 tegen. In de koppels won hij 22 wedstrijden en verloor er pas 2.

En dan tot slot in de 4e divisie B hebben we met Rick Houdijk van de Drie Enen een man met 100% in 13 wedstrijden en dus ook 39 legs voor en 9 tegen. In de koppels wist Houdijk er 18 te winnen tegenover 10 verliespartijen.

Als we kijken naar de statistieken per divisie dan zien we dat er in veel divisies ook een speler met een eredivisie verleden zit, maar ook nieuwe talentvolle spelers dienen zich aan!

Aan het einde van dit seizoen gaat de DBBR een Singlekampioenschap organiseren, de beste 16 spelers per divisie komen dan nog een keer terug om te strijden om wie de beste singlespeler per divisie is. Uiteraard houden wij u in aanloopt naar dit kampioenschap op de hoogste.

In bovenstaande overzichten hanteren wij wel dat een speler minimaal 10 wedstrijden gespeeld moet hebben op het moment dat wij dit overzicht maken. 

Advertenties

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*