DBBR Topper Perry Noordermeer in Pre-Pensioen

Advertenties

Eigenlijk wisten we al dat het er een beetje aan zat te komen, het was al een tijdje wat stiller rondom “Narry” maar nu heeft Perry dan echt de knoop doorgehakt, na ruim 25 jaar darts op het hoogste niveau in de Bollenstreek gaat onze vriend Perry Noordermeer een treetje lager spelen bij Wezen 7+1, wij gaan deze topper missen op de toernooien.

Perry schrijft er zelf het volgende over op zijn Facebook.

Zo !!! Hier even een bericht omtrend mij en het darten ! Ik ga het wat rustiger aan doen ! na 25 jaar darten waarvan de meeste op hoog niveau in de bollenstreek en daarbuiten ! Ik stop niet helemaal met darten ik ga bij de twee wezen gooien in m’n eigen dorpje ! (Wezen 7+1) 2e divisie lekker met een paar oude dartdogs en dorp genoten ! Ik hoef dan niet elke week te darten en ik wat meer vrije tijd heb die ik laatste jaren niet gehad heb ! Mijn huidige team (downstairs 1) wil ik bedanken voor de laatste 5 jaar ! Wij maken wel het seizoen netjes af ondanks ik niet meer speel (reserve alleen bij nood) Voor de rest wil ik alle teams bedanken die mij hebben gevraagd voor het komende seizoen 🙈🙈 enjoy murpheys sjaffies pannewit enz enz 🤣🤣 dus jullie hoeven niet meer te hopen en te vragen !! Deze jongen gaat op pre pensioen !!! Gr 🤡 Narry

Advertenties

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*