REGIONAAL

CDK Tuinen één van de nieuwe hoofdsponsors van Leiderdorps darttalent Bradley v/d Velden

Advertenties

Bradley v/d Velden het 15 jarige dartstalent uit Leiderdorp is gisteren een sponsorovereenkomst aangegaan met CDK Tuinen uit Katwijk, v/d Velden die op dit moment de huidige nummer 1 van Nederland is in de categorie onder de 18 jaar gaat in december van dit jaar zijn debuut maken op de WDF World Championships in de historische Lakeside Country Club in Frimley Green Engeland. Dit gaat een flinke onderneming worden hij is hiervoor 10 dagen aanwezig in Engeland, en uiteraard brengt dit ook de nodige kosten met zich mee, daarom is v/d Velden op zoek naar drie hoofdsponsors die de rest van dit jaar een plekje op zijn wedstrijdshirt krijgen, zowel tijdens de vloertoernooien die hij nog speelt, als natuurlijk straks in december op het beroemde Lakeside podium.

v/d Velden is de enige Nederlander die meedoet in de categorie onder de 18, in totaal zijn er vier deelnemers te weten Bradley, Luke Littler uit Engeland, Mats Theobald uit Duitsland, en Adam Dee uit Ierland.

Heeft u interesse om Bradley voor de rest van dit jaar een stukje sponsoring te gunnen, neem dan contact op met Vincent v/d Leek via Tel. 06 – 16 00 62 37

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button