Café Santé vergeet in Hilversum de overwinning over de streep te trekken

Advertenties

Waar Café Santé bekend staat op het goed terugkomen in een wedstrijd was het vandaag een keer anders, want in Hilversum wisten de mannen van de Kleine Generaal Dennis v/d Laar de winst niet te pakken.

In de round robin waren onze mannen direct scherp met een 0-9 winst kwam de tussenstand van 0-1 op het scorebord. Vervolgens wist Dustin Straver met een 4-3 winst op Frits Logemann de 0-2 op het scorebord te zetten vervolgens verloor Steven van Leijen met 4-2 van Nico van Os maar wist Kristiaan de Boer met 4-1 te winnen van Ron Meulenkamp en won Stuart Mortimer die zijn debuut maakte in de basis met 0-4 van Lucas Bos, een ruime 1-4 voorsprong na de RR en de singles.

In de koppels sloegen Dustin/Arie v/d Eijkel gelijk toe zij versloegen het koppel Ron/Frits en brachten de tussenstand op 1-5, vervolgens wonnen Nico/Lucas van Kristiaan/Stuart (3-1) en wisten ook Ron/Frits te winnen met 3-2 van Kristiaan en Stuart, en ook wisten Ron/Frits te winnen van Arie/Dustin. Tussenstand 4-5.

In de beslissende solo was het Dustin die namens Café Santé aan de oche kwam en Nico van Os namens DZJ Hippo Hilversum, en waar Dustin in de vorige wedstrijd nog de volle winst wist te pakken voor Café Santé moest hij vandaag de winst helaas laten aan Nico en kwamen onze mannen niet verder dan een 5-5.

Advertenties

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*