Bravedarts en broertjes v/d Velden zijn buitencategorie in 2e divisie DBBR

Advertenties

De eerste helft van de DBBR Competitie zit erop, wij blikken in deze komende week terug op alle divisies, de vierde en derde divisie zijn al voorbij gekomen, vandaag staat de 2e divisie A, B en C op het programma, morgen zijn de 1e divisie A en B aan de beurt en donderdag de Eredivisie en tot slot nemen we vrijdag de spelers klassementen onder de loep, ook heel interessant want aan het einde van het seizoen komen de beste spelers per divisie terug om te strijden voor de individuele titel in de singles!
2e divisie A
In de 2e divisie A hebben we op dit moment twee teams die de dienst uitmaken te weten Sante 1 uit Café Sante uit Leiden met o.a. Justin v/d Velden, Bradley v/d Velden maar ook Zo Thuis uit Café Maze uit Nieuw Vennep met o.a. Bas Leeflang doen met een achterstand van drie punten nog altijd goed mee om de titel! dit belooft dus nog een mooie 2e helft te worden! De meeste 180ers in deze 2e divisie A staan op naam van Bradley v/d Velden met 15x 180 gevolgd door broer Justin met 9x 180. De hoogste finish is deze divisie staat op naam van Justin van der Velden met 170.
2e divisie B
In de 2e divisie B staat Wezen 7 + 1 uit Café de Wezen 2 uit Sassenheim bovenaan, maar ze worden op de hielen gezeten door o.a. De Laatste ronde uit Café Lef in Lisse, The Black Bulls van Korfbalvereniging Tempo uit Alphen a/d Rijn en ook Seriousley Easy Throwing uit Murpy’s Law in Hillegom doen nog allemaal mee om het kampioenschap. De meeste 180ers in deze 2e divisie B staan op naam van Jan den Hollander (Wezen 7+1), Jan der Wiel (De Ezels), Peter Huyts (De Tollende Kegels) en Ismaël van de Molegraaf (De Vennep 2) zij gooide alle 3x 180 tot nu toe. De hoogste finish staat op naam van Steven Ligtvoet met 156.
2e divisie C
Niet geheel verrassend gaat het in divisie 2C om maar 1 team en dat zijn de mannen van Bravedarts uit Café Thuys in Hillegom. Dit team is de laatste jaren zonder problemen kampioen geworden in de 4e divisie en ook in de 3e divisie en ook tijdens de Landelijke divisie kampioenschappen deden ze goed mee, waarom opnieuw gestart is mij onbekend, maar dat het een goed en degelijk team is lijkt mij wel duidelijk halverwege het seizoen is de voorsprong op nummer twee Café Santé 3 al 26 punten, het is dus niet de vraag of Bravedarts kampioen gaat worden, maar wanneer? De meeste 180ers staan dan weer niet op naam van Bravedarts maar op naam van Bart Groen in ’t Wout en hij gooide er tot nu toe 7 en komt uit voor D.V. Sportief 3 uit Noorden. De hoogste finish staat op naam van Danny Nonkes (Café Santé 3) met 160.
Advertenties

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*