Betere ADO Vrouwen verliezen KNVB Beker finale

HOOFDSPONSORS VANAF DE ZIJLIJN

PSV heeft zaterdagavond de eerste prijs in de clubhistorie gepakt. De TOTO KNVB Beker viel na een 1-0 overwinning op ADO Den Haag ten prooi aan de ploeg van trainer Rick de Rooij.

PSV creëerde de eerste kans van de wedstrijd. Aniek Nouwen, die haar laatste wedstrijd voor de club speelde, schoot naast. Het volgende moment was voor ADO Den Haag. De bal ging op de stip na een bizarre handsbal van Janou Levels.

De verdedigster appelleerde na een handsbal van Jannette van Belen en kreeg daarbij zelf de bal op haar hand. Scheidsrechter Shona Shukrula gaf daarna een penalty aan ADO Den Haag. Gwyneth Hendriks wist de strafschop niet te benutten: Sari van Veenendaal bracht redding.

Klik hier om het volledige bericht te lezen bij Vrouwenvoetbalnieuws.nl

Opstelling ADO Den Haag: Lorsheyd, Nelemans, Verspaget, Hendriks, Raaijmakers, IJzerman, Boshuizen, Noordam, Rijsbergen (76′ Obispo), Van Belen (80′ Van Raay), Ravensbergen

Opstelling PSV: Van Veenendaal, Coolen (46′ Rodriguez), Nouwen, Van den Berg, Bross, Biesmans, Brugts, Levels, Pattiwael (84′ Carreras), Smits, Leuchter (90+’ Van Dooren)

RUBRIEK SPONSORS


TOTAAL OVERZICHT SPONSORS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*