AZC wint ook derde duel in KNZB beker, maar wederom ging het niet makkelijk (video)

De heren van AZC uit Alphen a/d Rijn kregen vandaag bezoek van ZVH uit Rotterdam, direct vanaf het begin van de wedstrijd was het AZC die goed uit de startblokken kwam en een 3-0 voorsprong nam, vervolgens wist voormalig AZC speler Filipovic die voor de 3-1 en 4-2 zorgde namens de bezoekers. In de 2e periode klapte SVH er wederom dik bovenop en kwam direct terug tot 4-3, maar wederom wist de thuisploeg een gat van twee punten te slaan. SVH bleef vervolgens vechten en kwam terug naar 5-5 maar nog voor de rust was het weer AZC die de voorsprong wist te pakken 6-5.

Na de rust kwam SVH weer langszij (6-6), maar nu was het de thuisploeg die direct wakkerschoot en uitliep naar een 9-6 voorsprong en leek het erop dat de wedstrijd nu wel op slot zat, niks was minderwaar want ook nu knokte ZVH zich weer terug tot 9-8 aan het begin van de 4e periode, vervolgens werd het een kat en muis spel en miste beide ploeg wat kansen, toen met nog iets minder dan een minuut op de klok Thomas Glansdorp de 10-8 scoorde was het wel gedaan en kon Nagy uiteindelijk zelfs nog de 11-8 scoren.

Vandaag kwamen in poule A nog vier ploegen in actie, Schuurman BZC won in eigen huis met 11-9 van ZPB H&L Productions en Widex GZC Donk won uit tegen ZV de Zaan met 10-14.

AZC is na drie wedstrijden de koploper in poule A, zij hebben 9 punten uit drie duels
Waterpolo Den Haag is de nummer 2 in deze poule met 6 punten uit twee duels
ZV de Zaan in nummer drie met vier punten uit drie duels.

Volgende week is AZC een weekendje vrij en op 20 februari spelen ze uit tegen Waterpolo Den Haag

De uitslagen doet wel iets anders vermoeden dan het spel in het water, bent u nieuwsgierig? dan is de hele wedstrijd hieronder terug te zien.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*