REGIONAAL

André Ligthart en Johan van Velzen opgestapt bij Ramses Sjaffies

Advertenties

Met nog twee wedstrijden te gaan zijn Johan van Velzen en André Ligthart opgestapt bij de nummer twee van de DBBR eredivisie Ramses Sjaffies, afgelopen vrijdag speelde Ramses Sjaffies uit tegen de KDV, er ontstond onenigheid bij de mannen uit Roelofarendsveen en hierop hebben twee spelers te weten Johan van Velzen en André Ligthart dit weekend besloten om te stoppen bij de Ramses Sjaffies.

Via navraag zijn wij er inmiddels achter gekomen dat Ligthart zijn toekomst zal vervolgen bij Crazy House, die dus na Donny Trouwborst nu een tweede flinke versterking binnen halen, wat Johan van Velzen gaat doen is op dit moment nog niet bekend. Ook Jan v/d Meer gaat Ramses Sjaffies na dit seizoen verlaten, hij keert terug bij zijn oude team OB United.

Uiteraard hebben we navraag gedaan bij Johan van Velzen en André Ligthart, André geeft aan op dit moment er verder niks over te willen zeggen, Johan geeft aan dat hij zich niet kan vinden in het beleid van het team en daarom deze beslissing gemaakt heeft.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button